DoubleBridge

ENGLISH?  scroll  past the Hebrew.

קראו בבקשה את המידע, ושלחו הודעה ליצירת קשר.

"כאשר אני פונה אל השמש, כל הצללים נמצאים מאחורי"

 (טכניקה מָאוֹרִית להתגברות על קושי)

ימי קורונה…ימים של התארגנות מחדש.

הקורס יועבר במתכונת חדשה שתותאם כל הזמן למצב המשתנה, כדי לשמור על המשכיות הלימוד.

מתכונת גמישה זו הוכיחה את עצמה בשני "קורסי הקורונה" האחרונים: שילוב של לימודים פרונטליים (כשמתאפשר) ולימודים אונליין!

לשאלות- ווטסאפ: מירי חרובי, 052-3614994

קורס להכשרת מדריכי יוגה/"מורים בהתמחות". הבסיס המוצק לאנשי מקצוע בתחום. עד 4 תלמידים בלבד!

לימוד וחניכה עם 40 שנים של ידע, מיומנות, מעשיות, חקירה- והמלצות של אלפי תלמידי יוגה ומאות תלמידי קורסים.

 

הקורס עוסק בתרגול הסדרה הראשונה "יוגה צ'יקיטסה", פראנאיאמה, מקורות טקסטואליים, ובלימוד טכניקת התרגול האנטומית AAT, פרי פיתוח של 35 שנות ניסיון ועבודה עם תלמידים בכל העולם. הקורס מיועד להכשרת מדריכים מיומנים ומקצועיים להנחיית אשטנגה יוגה, עם מיטב האמצעים והמידע העדכניים ביותר. 

 עד 4 תלמידים בלבד, בהדרכת גלעד ומירי חרובי.

סה"כ שעות לימוד: 250 ש"ל ועוד לימוד עצמי חובה.

מה לומדים?

סדרה ראשונה/עיקרית של האשטנגה- מעשי ותאורטי. טכניקת אשטנגה אנטומית, אנטומיה ופיזיולוגיה למדריכי יוגה, פראנאיאמה, מדיטציה,  מקורות היוגה, מבוא לפסיכו/פילוסופיה היוגית, היכרות עם הספרות היוגית, סנסקריט בסיסית-שפת היוגה, מתודיקה והוראה.

מתי?

בכפוף להגבלות ימי הקורונה, לפרטים: ווטסאפ, מירי 052-3614994

למי מיועד?

לבעלי ניסיון בתרגול יוגה במסורת האשטנגה, החפצים בהכשרה מקצועית ו/או בהעמקת התרגול האישי.

מה מקבלים?

תעודת מדריך מורה ליוגה ("מורה בתהליך בהכשרה") מוכרת ע״י ״אירגון מורי היוגה בישראל״. ספר קורס מפורט. את ספרו של גלעד חרובי "לבדיות- מרחב יוגי", ואת ספרה של מירי חרובי "יוגה, שגעון ואמא אחת". פוסטר גדול של הסדרה הראשונה, ובעיקר- שיתוף בלתי אמצעי עם 40 שנים של ידע, מיומנות, מעשיות, חקירה- והמלצות של אלפי תלמידי יוגה ומאות תלמידי קורסים.

מי מתקבל?

לפי מפגש אישי,  דרך האונליין או פיזית.

כמה מתקבלים לקורס?   4 תלמידים בלבד

איפה המפגש הפיזי?

בתל אביב, נווה צדק

מה עלי לעשות על מנת להמשיך?  להיות בקשר בווטסאפ, עם מירי- 0523614994

למידע על הקורס המתקדם יותר- קורס המורים- הקישו כאן.  מבולבלים? קורס מדריכים או קורס מורים? התייעצו עמנו. 

מה זה "מורי יוגה בהתמחות" ?

החל משנת 2018 ארגון מורי היוגה בישראל מגדיר מורה מוסמך ליוגה כמי שסיים לפחות 500 שעת לימוד בקורסי הכשרה  . בוגרי הקורס הנוכחי, אשר היו עד עתה מוגדרים "מדריכים מוסמכים ליוגה" יוגדרו מעתה "מורי יוגה בהתמחות" עד אשר ישלימו, תוך 3 שנים, את מכסת 500 שעות הלימוד. זו בדיוק מטרת קורס המורים המוסמכים ליוגה שלנו, אשר מתנהל כבר שנים רבות בהצלחה רבה. קורס זה- קורס המורים- מתנהל בחודש אוגוסט בכל שנה, במתכונת זהה.

המממ.. טוב.   אז קורס מדריכים, או מורים בהתמחות: אז כיצד משדרגים את היוגה מתחביב אהוב למקצוע?

זה בדיוק מה שתלמדו בקורס.

זהו קרש-קפיצה ענק- השאר תלוי בכם.

אז באמת החלטתם כבר? כי אם לא, דברו אתנו:  נוכל להבהיר, לדייק, להנמיך את מפלס החששות. 

הרוב המוחלט של מאות בוגרינו מלמדים במרכזי יוגה, מתנ"סים, מכוני כושר ובאופן פרטי, בישראל ובעולם.

מעוניינים להעמיק את המידע על התרגול האישי?

לקדם את הגוף הפיזי בצורה אנטומית נכונה?

להמשיך ולפתח את היכולת ללמד ?

וגם-  יכול להיות שמדליקה אתכן/ם האפשרות לדעת מה העובדות הנמצאות מאחורי הפרות הקדושות?

זו הזדמנות פז לעשות זאת, באופן מרוכז ומסודר- וגם, לרכוש נסיון מעשי התחלתי. כדי ללמד, כמובן.

האם זה סוף המסלול? 

לא, זו רק ההתחלה. אבל התחלה שמתמקדת בדיוק במה שצריכים.

מה זאת אומרת "מה שצריכים?"

קודם כל- את היידע והפרקטיקה החשובים של 4 עקרונות התרגול הפיזי האשטנגי, המבוסס על טכניקת הנשימה.

ומה עוד?

את הטכניקה האנטומית למניעת פציעות ופגיעות, ואת היידע המעשי כדי להתאים את התרגול לתלמידיכם.

ואת "מאנטרות התרגול המעשי", סוד מקצועי ידוע….

ומה עם המשך, עם קורס המורים המוסמכים? 

בקורס המורים אנו עוסקים בחומר תרגולי ותיאורטי מתקדם. גם בחומר "האשטאנגי"(סדרות התרגול והפרניאמה)  וגם בחומר היוגי הכללי: זמן לימוד ניכר יוקדש להפנמת ולימוד החומר הפסיכולוגי/פילוסופי של היוגה. וכן, ננסה לבחון כמה שיותר דעות קדומות על היוגה ולבדוק את אילן-היוחסין של הפרות הקדושות. לאט לאט, החיים ארוכים. שלב שלב.

 נו באמת, תכל'ס, אז מדוע קורס דווקא אתנו?

קודם כל, כי הרקע המקצועי והאישי שלנו הוא ללא רבב. אנחנו עושים בדיוק מה שאנחנו אומרים. זה נקרא מקצועיות ויושרה. לא נספר לכם סיפורי מעשיות "רוחניים", אבל כן נשתף אותכם במסע הרוחני/נפשי/גופני  שלנו לקראת היוגה, ונסייע לכם למצוא את הסיפור שלכם.

כי אתנו תלמדו את הטכניקה הייחודית של A.A.T.- טכניקת אשטנגה אנטומית, שפותחה על ידינו במשך 30 שנים של תרגול ולימוד: זהו הדגש האמיתי של שיטת האשטנגה יוגה, פרי הנסיון שלנו ושל אלפי תלמידים. 

כי אנחנו מכשירים מדריכים ומורים כבר 22 שנה. אנשי יוגה בעולם, מנהלי מרכזי יוגה ומכוני כושר בישראל מכירים את שמנו ואת יכולותינו.

כי אנו נפגוש אתכם במקום בו אתם נמצאים, וניקח אתכם למקום אליו תרצו להגיע.

כי אנחנו הבאנו את האשטנגה-יוגה לישראל, בשנת 1986. אנחנו מתרגלים, לומדים ומלמדים באופן רצוף וסדיר מאז ועד היום.

כי אנחנו בקשר רצוף עם מיטב אנשי האשטנגה בעולם וגם בישראל. למדנו אתם, אנחנו מלמדים איתם בהרבה אירועים, וגם עשינו אתם הרבה סלפי…

כיום אנו מלמדים בעיקר בחו"ל- זו הזדמנות ללמוד אתנו בארץ. 

למעבר לדף הרשמה ותשלום לקורס

מידע נוסף?? בהמשך העמוד, למטה. 

 

Yoga Instructor Training course

Gilad and Miri

Our next  Instructor training program will be:

Nov. Dec. 2020. in Israel, it's not a real winter….

It is an Intensive Program: 5 days a week,   Sunday /Thursday, 08:00-14:30

Do yo want to be a professional Yoga Person? This course is a spring-board, an excellent beginning..

The rest is up to you.

 the  Teacher training program  is the more advanced Theoretical and Practical stuff: both "Ashtanga" (sequencs and Pranayama) and Yoga: the Physical and the Theoretical studies. Take your time! Life is long. bit by bit.

The vast Majority of our students are actively teaching: Yoga places, Community centers, Gyms, and as Self-Employed.

Care to further deepen the knowledge about your personal Practice? well, this is a Golden Opportunity to do it in an intensive and careful manner, AND to gather essential experience in order to start teaching.

Does it cover the entire  learning process? No, it is an advanced beginning, as any professional training should be.  A focused, carefully constructed beginning.

What is that beginning? The essential knowledge and Practice of the Breath, the Asanas, embedded with practical Anatomy in order to adapt the Practice to your students. and, of course, the Yoga texts: the Psychology and the Philosophy of that unique study.

Well, One need have a good starting point somewhere. You are welcome to join our 30 years of experience and practice. well, we brought the Ashtanga Practice to Israel back in 1986….

So! are you interested to see the facts hiding behind the holy cows? if yes, Join us..

 

 

קורס המדריכים :

זהו קורס מקצועי, מרוכז, ענייני בן חודש אחד. חמישה ימים בשבוע, ראשון עד חמישי,  08:30 עד 14:30 בכל יום. 

מועד:  כמפורט למעלה.     

קבלה לקורס: כתבו לנו במייל לקביעת ראיון ושיעור התנסות וקבלה. 

ההרשמה לקורס:  מראש בלבד, והיא מותנית בתשלום מלא, ובהצגת אישור רפואי (קופ"ח) על בריאות תקינה.

לקביעת הראיון-  מירי חרובי, במייל:  Miri.harouvi@gmail.com

 

נשמח לחלוק אתכם ביידע המקצועי, האנטומי, הפסיכולוגי והפילוסופי שלנו.

קורסי ההכשרה עמנו יכולים לשנות לטובה: מסלול חיים, מקצוע, השקפה, בריאות, מצב גופני….

מקצועיים, חוויתיים, ענייניים ותכליתיים, וחוקרים ופותחים את הלב והנשמה. עתירי מידע מעשי ותיאורטי. תתכוננו….

הקורסים בהנחייתנו נערכים בשיתוף פעולה עם, והינם מוכרים על ידי, ארגון מורי היוגה בישראל- כבר 20 שנה.

הקורס מוגבל לשמונה אנשים בלבד! זו הזדמנות  נדירה ללימוד מקצועי ומרוכז, בהנחיית שני מורים בינלאומיים בכירים, עם מינימום של הפרעה למערכת החיים ה"רגילה".

התכנית- בהתאם לתקן הנדרש של ארגון מורי היוגה בישראל וארגוני היוגה העולמיים.

מספר המקומות מוגבל, קבוצה קטנה ואינטימית, להבטחת האיכות והקשר האישי- כמסורת היוגה.

בברכה, בשמחה ובאהבה- גלעד ומירי.

נחוץ לך עוד מידע? בבקשה:   

מבנה ותכנים של הקורס: כל המידע מותאם לרמת "מדריכי יוגה מוסמכים".

קודם לכל:

תיאוריה/פרקטיקה: אתיקה והתנהלות מקצועית, מתודיקה של לימוד, סיטואציות של מגדר, בטיחות בלימוד ובתרגול.

ובנוסף:

פרקטיקה:  הסדרה הראשונה, "העיקרית- Primary" של אשטנגה יוגה. התרגול, המבנה, הרציונאל האנרגטי, הנשימה/פרניאמה, האנטומיה היישומית של התרגול הדינאמי של היוגה.

פרקטיקה: התאמת התרגול לאינדיבידואל בתוך מבנה הסדרה, התייחסות לטיפוסי גוף שונים, היכרות עם מצבי פגיעה ופציעה ומקורותיהם.

פרקטיקה: התאמת התרגול לפי קבוצות יכולת-  והנגשתו ללכל אדם שרוצה בכך.

תיאוריה: הסטוריה וארכיאולוגיה של היוגה בכלל והאשטנגה בפרט.

תיאוריה: פסיכולוגיה ופילוסופיה של יוגה בכלל ואשטנגה יוגה בפרט- היכרות ראשונית עם היוגה סוטרה של פטאנג'לי.

תיאוריה: אנטומיה ופיסיולוגיה, טכניקת אשטנגה אנטומית למדריכי יוגה: מובנה באופו חווייתי ומעשי בכל שיעורי הקורס.

הכשרת מדריכי יוגה מוסמכים (200 ש"ל) היא אולי השלב החשוב ביותר בחינוך ליוגה. לפי הכרתנו- יוגה היא חינוך, וחינוך הוא מקצוע. בוגרי שלב זה משתלבים בהוראת היוגה לכל חלקי האוכלוסיה, ובהמשך מתמקצעים הלאה תוך לימודי המשך מתמידים בהתאם לנטיותיהם וכישוריהם.

לכן, על בוגרי שלב זה להיות בעלי הכשרה ממוקדת ביכולת ללמד את המרכיב האטרקטיבי העיקרי של היוגה בימינו- התרגול הגופני/נשימתי/תודעתי: אסאנות, פראנאיאמה, ריכוז התודעה.
כל מורה/מדריך וותיק ומנוסה יודע היטב שרכישת יידע מקיף בתחומים אלו- וזו רק ההתחלה- היא עניין של שנים.
לכן- מסלול הכשרה זה למדריכים, בהנחיית דר.גלעד ומירי חרובי, מתמקד בעיקר במתן כלים וטכניקות למדריך היוגה בראשית דרכו, כדי שיוכל ללמד בבטחון ובבטיחות את התלמידים המתחילים, הנחשפים ליוגה בפעמים הראשונות בחייהם, שהן החשובות מכל. זה יכול לקבוע אם היוגה תיקלט אצל התמידים הללו כזרע שימשיך לצמוח , או לא.
היוגה מגיעה כאן למקומה הנכון – שהוא תחום החינוך, המשלב מדע ואמנות. הצטרפו אלינו, גלעד ומירי חרובי, לתקופת לימוד מרוכזת ומאתגרת המשלבת אימון יוגי ברמה גופנית ומנטאלית גבוהה יחד עם מיטב המידע המקצועי, העדכני והמתאים בנושאים התיאורטיים של היוגה.

דר. גלעד ומירי חרובי מזמינים אתכם לאתגר לימודי בו נשלב אימוני יוגה ברמה גבוהה- גם בתרגול אסאנות (תנוחות) וגם באימון פראניאמה (תרגילי נשימה יוגיים) בשילוב של אינפורמציה עדכנית ורלוונטית בנושאי הטקסטים של היוגה, מקורותיה, המיתולוגיה והארכיאולוגיה שלה. ובעיקר- ניצור היכרות מכלי ראשון עם העקרונות של היוגה כבסיס להתנסות עם שיטת חיים המציגה אפשרות לחיים טובים יותר בתחום הגוף / נפש / תודעה. וכמובן- הכשרה להוראת תלמידים באופן בטוח ומודע.

 

למעבר לדף הרשמה ותשלום לקורס


משוב של סאלי – בוגרת הקורס למדריכי יוגה

[/av_one_half]